Genova House

Genova House

The design approach focused on detecting those “small space pleasures” that make of a space experience something unique: small is beautiful. Based on the relationship between the necessary uses in a house and the relationship among them, we designed a spatial concept that materialized it in every corner of the house.

  • Location: Madrid
  • Date: 2009 | 2010
  • Concept: Space usability based on “The small pleasures of life” (Alison and Peter Smithson)

    Design and Project: ME_MA_ Arquitecturas [Concha Maza+ Elena Gómez]

    Building and site manahement: ME_MA_ Arquitecturas [Concha Maza+ Elena Gómez]

    Collaborator: Vicente Torres Flores

    Photography: Licinia Aliberti

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House
  • Genova House